A propos de nous

Onze aanpak

ProClean Group is een jong bedrijf dat ontwikkeld is door een team van professionals die op het gebied van reiniging sinds 2012 gespecialiseerd is ! Een jong bedrijf met een zeer dynamisch en gemotiveerd personeel is hier om al uw schoonmaak behoeften te beantwoorden.

ProClean Group staat voor een onderneming die professionaliteit hoog in de vaandel draagt. Het is een onderneming met mensen en voor mensen, waarbij elke situatie, elke onderhoud, … zijn eigen aanpak krijgt. Proclean Group is gespecialiseerd in professionele reiniging en een betere omgeving voor de werknemers.

Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar zijn onze kenmerken. We realiseren ons dat we met dit motto een geweldige last op de schouders van ons bedrijf en onze medewerkers leggen. Belofte maakt immers schuld. Maar we zijn er stellig van overtuigd dat we die last ook kunnen dragen. Goed zorgen voor communicatie binnen de bedrijven van ProClean een hoge prioriteit is.

Als nieuw, jong, fris, en ambitieus schoonmaakbedrijf in België hebben we met dit statement maar meteen onze ambities weergegeven. Het is onze ambitie om tot de top van Belgische schoonmaakorganisaties te behoren. Daaraan willen we werken met man en macht, van hoog tot laag, elke week, elke dag, elk uur opnieuw!
Geconfronteerd met een grote concurrentie, wordt onze eerste strategie verwezen naar de kwaliteit van onze dienstverlening.

Trouwens, streven wij ernaar om deze betrouwbare mensen die al enige ervaring achter de rug hebben.